Výroba SGHK a SU

SÚ = sjednocený úzávěr ( zámky, vložky, visací zámky)

Potřebujete jedním klíčem otevřít vícero dveří nebo i visací zámek? Máte hodně klíčů? Máme řešení - jedním klíčem můžete otevřít nejen byt, garáž, chatu ale třeba i visací zámek. Jakoukoliv cylindrickou vložku lze přizpůsobit k další nebo k visacímu zámku.

 

SGHK

Systém generálního a hlavního klíče (SGHK) spočívá v jednoduchém principu - majitel nebo uživatel objektu, např. ředitel či správce, může přidělovat priority vstupu do jednotlivých místností buď jednotlivců, nebo určeným skupinám.

Systém hlavního klíče

Všechny zámky mají svůj klíč, který odemkne pouze příslušný zámek. Všechny zámky dané skupiny pak odemkne hlavní klíč dle přístupových práv (například zaměstnanci mají všichni klíč od své kanceláře, jejich šéf svým klíčem odemkne svoji kancelář a také kanceláře všech svých podřízených, ale už neodemkne kanceláře jiných úseků).


Systém generálního klíče 

Klíč odemkne všechny zámky v daném objektu (je tedy nadřazený hlavním klíčům). Je určen například pro majitele objektu, bezpečnostní agenturu, hasičský sbor nebo může být umístěn v objektu v zapečetěné schránce pro použití při nenadálých situacích.


Proč vybavit objekt SGHK? Co SGHK nabízí?

·        zajišťuje pohodlný přístup kompetentním osobám do zvolených prostor

·        snižuje potřebný počet klíčů pro vstup do objektů
generální klíč šetří čas, hodnoty a zdraví při nenadálých událostech

·        garantuje bezpečnost až do úrovně BT4

·        100% zabraňuje neoprávněnému kopírování klíčů - výroba náhradních klíčů je možná pouze na základě předložení certifikátu oprávněnou osobou


Pro koho je SGHK určen?

Zejména pro administrativní budovy, hotely, penziony, sportovní centra, bytová družstva atd.