MUL-T-LOCK

Eurocylindrické zámkové oboustranné vložky Mul-T-Lock jsou určeny do zadlabacích zámků exteriérových a interiérových dveří. Vložky rozměrově odpovídají českým a evropským normám a jsou plně kompatibilní s běžně používanými zadlabacími zámky. Zámkové půlvložky jsou určeny především pro garážová vrata aj. vrata s otevíráním pouze z jedné strany. Materiál: těleso a bubínek z mosazi, stavítka z niklové mosazi a nerezové oceli. Standardní povrchová úprava nikl satén.

 

MT5+

• Oboustranný důlkový klíč z niklové mosazi s designově řešenou plastovou hlavou vyráběnou technologií dvojitého vstřikování a barevným rozlišovačem vsazeným do hlavy klíče. 
• Magnetická bezpečnostní karta na výrobu klíč: ochrana klíče na srovnatelné úrovni jako ochrana bankovního konta 
• Výroba klíčů výhradně na základě předložení magnetické karty v autorizovaných servisních střediscích Mul-T-Lock MT5+™ vybavených speciálním strojem na výrobu klíčů MT5+™. Garantováno použití originálních polotovarů Mul-T-Lock. 

 

7x7

Oboustranné důlkové klíče z niklové mosazi s plastovou hlavou a s barevným odlišovačem pro identifikaci. Zabezpečení: Klíče jsou dodávány s bezpečnostní kartou. Výroba klíčů proti předložení v autorizovaném středisku Mul-T-Lock INTEGRATOR.

 

Interactive

Oboustranné důlkové klíče z niklové mosazi s plastovou hlavou a s barevným odlišovačem pro identifikaci.  Zabezpečení: Klíče jsou dodávány s bezpečnostní kartou. Výroba klíčů proti předložení v autorizovaném středisku Mul-T-Lock INTERACTIVE.

 

Classic

Oboustranné důlkové klíče z niklové mosazi s plastovou hlavou a s barevným odlišovačem pro identifikaci. Zabezpečení: Klíče jsou dodávány s bezpečnostní kartou. Výroba klíčů proti předložení ve středisku pro výrobu klíčů Mul-T-Lock CLASSIC nebo v autorizovaném středisku Mul-T-Lock INTERACTIVE a CLASSIC.

 

Integrátor

Oboustranné důlkové klíče z niklové mosazi s plastovou hlavou a s barevným odlišovačem pro identifikaci. 
Zabezpečení: Klíče jsou dodávány s bezpečnostní kartou. Výroba klíčů proti předložení v autorizovaném středisku Mul-T-Lock INTEGRATOR.